пʼятниця, 20 січня 2023 р.

Година Коду

 


ХХІ століття - це однозначно цифровий вік, це Інтернет. Навіть якщо ви хочете стати гонщиком чи грати в бейсбол, чи зводити будинки, всі ці речі перевернуті з ніг на голову програмними засобами. Суть цього всього - у винахідливості.

      Якщо не навчитися програмувати, то це буде все-одно, що не вміти читати. Майбутнє для нас буде закрите. Якщо ви у професії програмування, то перед вами відкривається океан можливостей можна обирати ту галузь, в якій хочете працювати. 

     Кожен учень повинен мати можливість вивчати інформатику. Це допомагає розвивати навички вирішення проблем, логіку і творчі здібності. Почавши рано, учні отримають основу для успіху на будь-якому кар'єрному шляху в 21 столітті.

      Ось чому кожного року ми проводимо у школі «Годину Коду».

    «Година Коду» стала популярною у 180 країнах саме через свій унікальний формат, який чудово допомагає відчути себе програмістом. У формі гри та зі зрозумілими інструкціями дитина за одну годину вчиться писати код, відразу бачить результат своєї роботи і пишається зробленим. Багатьом дітям це допомагає розпалити інтерес до навчання та розширити світогляд. При цьому усе це абсолютно безкоштовно. Учні 5-8 класів цьогоріч спробували свої сили та отримали сертифікати, які засвідчили, що вони розумні, спритні та дуже активні. Сил вам та натхнення у майбутньому опановувати все нові та нові вершини, набувати круті та потрібні навички. Успіхів вам школярі ЗОШ №18! Ми віримо у вас!



Немає коментарів:

Дописати коментар